Merken

Moonlight

Onder de merknaam Moonlight verkopen wij zowel licht als geluidsapparatuur. Ons partnerbedrijf importeert alle Moonlight producten. Dankzij het contact met de importeur en fabrikant is kwaliteit gegarandeerd. Er worden middelgrote producties gedraaid. Daardoor wordt er meer aandacht besteed aan een product dan bij megaproducties van verschillende andere leveranciers op het gebied van licht en geluid.

Moonlight Special Effects

Moonlight Special Effects is een sub-merk van Moonlight. Onder dit merk worden special effects verkocht zoals flame shooters en confetti shooters. De producten zijn van het duurdere segment. Dankzij de eigen import kunnen de prijzen zeer scherp zijn! Tot vaak de helft van andere bekende special effect leveranciers.

DiscoLights

DiscoLights is het nieuwste merk van TH Light and Sound. Onder dit merk worden de goedkopere lichteffecten verkocht. De lichteffecten zijn plug and play en geschikt voor iederen, zonder verstand te hoeven hebben van licht en geluid.

LOGIC

Logic Automation Systems is een nieuw merk van TH Light and Sound. De producten van LOGIC bestaan uit diverse automatisering artikelen zoals sensoren. De producten van LOGIC worden verkocht op www.elektronica-kopen.nl.

Disco Lights
LOGIC Automation Systems