Platforms

Moonlight-international.nl

De officiële webshop voor het merk Moonlight is www.moonlight-international.nl. Het hele assortiment staat op deze webshop tegen scherpe prijzen. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Pa-veiling.nl

PA Veiling is onderdeel van TH Light and Sound. TH Light and Sound is naast de verkoop van nieuwe producten actief op het gebied van demoapparatuur en tweede hands artikelen. Deze producten worden in doorlopende wekelijkse veilingen aangeboden op www.pa-veiling.nl.

Stage-shop.nl

De eerste webshop die we zijn gestart is www.stage-shop.nl. Op stage-shop.nl worden alle producten aangeboden voor een DJ. Van movingheads tot speakers.

BVA Auctions

In samenwerking met onze partner worden regelmatig online veilingen georganiseerd. De kavels bestaan hoofdzakelijk uit retourgoederen, demomodellen en nieuwe producten.

Elektronica-kopen.nl

Naast licht en geluid verkoopt TH Light and Sound ook (hobby)elektronica. Het assortiment bestaat uit onder andere Funduino, componenten, adapters, LED’s etc. De producten worden tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 werkdag geleverd. Het volledige assortiment is te vinden op www.elektronica-kopen.nl.

Bol.com

Een deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar via Bol.com. Klik hier om onze Bol.com pagina te bezoeken.

AndonTowers.com

Naast de regulier stage verlichting verkoopt TH Light and Sound LED signaaltorens voor de industrie. Kijk voor meer informatie op www.andontowers.com.